Over ons

Spurz is een digital agency met een team van webdevelopers dat innovatieve technische oplossingen realiseert en gevraagd wordt wanneer kant-en-klare oplossingen niet (meer) voldoen.

De mannen van Spurz zijn snel en denken erg goed mee!

Digital agency

Sinds 2009 helpen wij bedrijven verder door digitale oplossingen te ontwikkelen die perfect afgestemd zijn op het bedrijfsproces.

Gebruiksvriendelijkheid, snelheid en veiligheid staan hierbij voorop. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties, websites en e-commerce.

Wat we doen

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van online software op maat. Bekijk hieronder wat we doen en hoe we dit aanpakken.

Webapplicaties op maat

Wij maken webapplicaties die volledig zijn ingericht op de unieke processen binnen jouw bedrijf en intuïtief, snel en veilig zijn.

Verder lezen

Slimme websites op maat

Wij maken websites die pixel perfect zijn zoals de designer hem voor ogen heeft en die nét wat sneller zijn dan die van de concurrent.

Verder lezen

Klantportalen op maat

Geef jouw gebruikers op een veilige en vertrouwde manier toegang tot hun gegevens, volledig in de huisstijl van jouw bedrijf.

Verder lezen

E-commerce op maat

Een webshop op maat kan voorzien in de specifieke behoeften van jouw e-commerce bedrijf, bijvoorbeeld op het gebied van productbeheer of je logistieke proces.

Verder lezen

API-koppelingen op maat

Een API-koppeling verbindt softwarepakketten en zorgt voor een geautomatiseerde, veilige en foutloze overdracht van essentiële bedrijfsgegevens.

Verder lezen
 

Het team

Samen zijn wij Spurz, een gedreven team van maatwerk-specialisten. Front- en back-end developers met een scherp oog voor detail.

Ben de Haan
Co-founder en developer
ben@spurz.nl
06 42 46 44 86
Bram Imhof
Co-founder en developer
bram@spurz.nl
06 46 46 00 60
Robin van den Hoeven
Back-end developer
robin@spurz.nl
Patrick Gerrits
Front-end developer
patrick@spurz.nl
Olivier Heida
UI/UX designer en creative
olivier@spurz.nl

Bij Spurz begrijpen ze precies wat jouw organisatie nodig heeft en ze pakken zaken snel en vakkundig op.

Schola Medica Irene Plattje
Schola Medica

Wil je weten hoe maatwerk jouw bedrijf kan helpen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en denken graag met je mee hoe we samen iets moois kunnen gaan bouwen!

Bel ons op:
030 - 20 72 728

Of vul het formulier in: