Home Cases The Silver Mountain

The Silver Mountain

Webapplicatie op maat

Een webapplicatie om een aankoopadvies te genereren op basis van een aantal gerichte vragen, gebaseerd op het productaanbod van The Silver Mountain, een Magento 2 webshop.

In samenwerking met onze opdrachtgever The Silver Mountain hebben we een maatwerk webapplicatie gerealiseerd om klanten wegwijs te maken in de wereld van het beleggen in edelmetaal, geheel in de eigen huisstijl en gebaseerd op de actuele koersen, voorraad en productspecificaties.

Weten hoe maatwerk voor jouw bedrijf kan werken?
Neem contact op

De uitdagingen

  • Data vanuit Magento 2
    De basis van de data is de webshop van The Silver Mountain, waar een API-koppeling mee is opgezet.
  • Actueel aankoopadvies
    Vanwege wisselende koersen en voorraad kan het zijn dat het aankoopadvies gedurende de dag meerdere malen verandert.
  • Direct afrekenen
    Vanuit deze webapplicatie kan de klant direct het aankoopadvies omzetten in een bestelling binnen de webshop van The Silver Mountain.
Prettige, soepele, samenwerking en pixel perfect oplevering!

De maatwerk oplossing

Voor deze webapplicatie hebben we een koppeling opgezet met de Magento 2 webshop van The Silver Mountain. We synchroniseren de categorie├źn en producten volgens een slim uitgedacht schema zodat we de server niet onnodig belasten maar wel een actueel aanbod kunnen laten zien.

Het bestellen van de producten gebeurt in de webshop van The Silver Mountain. We hebben een koppeling gemaakt met de winkelwagen van de webshop zodat de klant het aankoopadvies direct kan omzetten in een bestelling.

Wanneer gewenst kan de klant zelf een adviesgesprek aanvragen of de offerte als PDF toegestuurd krijgen, allemaal automatisch vanuit de webapplicatie.

Webapplicaties door Spurz

Spurz is een digital agency met een persoonlijke benadering en een flexibel team met veel ervaring. Als maatwerkbureau staat jouw bedrijfsproces voorop en denken we samen met je mee over de digitale oplossingen.

We zijn transparant in onze werkwijze en planning en komen onze beloftes na. Bij ons geen keuzemenu's en ticketsystemen maar een vast contactpersoon met een direct telefoonnummer en korte lijntjes via Teams of Slack.

Wil je weten hoe maatwerk jouw bedrijf kan helpen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en denken graag met je mee hoe we samen iets moois kunnen gaan bouwen!

Bel ons op:
030 - 20 72 728

Of vul het formulier in: