Home Cases No Brothers

No Brothers

Maatwerk webapplicatie

Een administratieve en logistieke uitdaging oplossen door middel van een webapplicatie, dat was de vraag vanuit een organisatie van zes uitzendbureaus met ieder een eigen expertise.

In samenwerking met onze opdrachtgever No Brothers hebben we een maatwerk webapplicatie gerealiseerd die zij gebruiken als backoffice. Er was behoefte aan een zoveel mogelijk geautomatiseerde manier om de huisvesting van uitzendkrachten en het wagenparkbeheer eenvoudig en snel te kunnen beheren vanuit één centraal systeem dat ook op locatie benaderbaar is.

Weten hoe maatwerk voor jouw bedrijf kan werken?
Neem contact op

De uitdagingen

  • Van Excel naar de cloud
    Bijhouden welke uitzendkracht in welke woning verblijft, hoeveel woonruimte er beschikbaar is en prognoses maken voor de toekomst.
  • Tijdsbesparing
    Het doel van deze webapplicatie was het voorkomen van handmatige handelingen die geautomatiseerd konden worden.
  • Schaalbaar
    De webapplicatie zorgt ervoor dat No Brothers evenveel tijd kwijt is aan huisvesting en wagenparkbeheer van 100 uitzendkrachten als van 1.000 uitzendkrachten.
Fijne samenwerking, heldere uitleg en snelle actie!

De maatwerk oplossing

Voor webapplicaties heeft Spurz een basismodule ontwikkeld waar inloggen, gebruikersbeheer en lijstweergaven met zoek- en filtermogelijkheden en versleuteling van persoonsgegevens al zijn inbegrepen. Dat stelt ons in staat om snel een beveiligde omgeving op te zetten welke daarna uitgebreid kan worden naar de maatwerkwensen van de opdrachtgever.

Na installatie van de basismodule hebben we in samenwerking met No Brothers modules ontwikkeld voor onder andere woningbeheer, wagenparkbeheer en een eenvoudige tool om in een aantal stappen een medewerker te koppelen aan woonruimte. Daarbij houdt het systeem rekening met de wensen van deze medewerker, de beschikbaarheid van de woning (ook in de toekomst) en de afstand tot de werkplek van de medewerker.

Webapplicaties door Spurz

Spurz is een digital agency met een persoonlijke benadering en een flexibel team met veel ervaring. Als maatwerkbureau staat jouw bedrijfsproces voorop en denken we samen met je mee over de digitale oplossingen.

We zijn transparant in onze werkwijze en planning en komen onze beloftes na. Bij ons geen keuzemenu's en ticketsystemen maar een vast contactpersoon met een direct telefoonnummer en korte lijntjes via Teams of Slack.

Wil je weten hoe maatwerk jouw bedrijf kan helpen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en denken graag met je mee hoe we samen iets moois kunnen gaan bouwen!

Bel ons op:
030 - 20 72 728

Of vul het formulier in: